Hej,

moje ime je Saša. Hvala, ker si se oglasila. Tukaj je del moje zgodbe.

Danes sem uspešna ženska in vem, kaj hočem. Če me vprašaš, ali sem srečna, ti brez pomisleka odgovorim ”JA”. Zame je sreča to, da vem, kdo sem, in sama kreiram svoje življenje. Danes prav dobro vem tudi, česa si ne želim. Življenja, ki je polno finančnega in čustvenega pomanjkanja. Nič več ne čakam, kdaj bo nastopil moj trenutek, kdaj me bo vesolje končno nagradilo in mi podarilo lepše življenje. Danes vem, kako lahko sama uresničim svoje želje. In to je zame sreča. 

A vedno ni bilo tako. V preteklosti sem občutila, kaj je to pomanjkanje, tako čustveno kot materialno. Pretekle izkušnje so me ”naučile”, da obilje pripada le izbranim. To in podobna  prepričanja so imela velik vpliv na moje življenje. Živela sem v vlogi žrtve. Velika potreba po biti ljubljena me je privedla do toksičnih odnosov, ki so me zgolj izčrpavali.

Danes se zavedam, da so bili vsi ti odnosi rezultat nezavednih in podzavestnih prepričanj,
na podlagi katerih sem kreirala življenje.

Največja prelomnica v mojem življenju je bila,
ko sem se leta 2017 odločila, da je
dovolj čakanja na spremembo, ki si jo želim.

V 26. letu starosti sem se soočila z rakom na rodilih. Rečeno mi je bilo, da imam še leto in pol življenja pred seboj. Sledila je operacija in takojšna vrnitev na delo. Če ne razmišljaš o problemu, ne obstaja. Tako sem mislila, da je prav, tako sem bila naučena. V tistem obdobju sem imela svoj salon in strah, da bom izgubila stranke, je bil moje vodilo. Ne glede na to, da sem veliko delala, je denar odtekal. Istočasno pa so se računi kopičili. Najemnina doma, najemnina za salon, računi, obveznosti do države, strah in pomanjkanje… Tovrstna dinamika je neizbežno vodila v še večji kaos in nemoč.

Pri 35 letih sem na božični večer doživela rahlo kap in živčni zlom. Takšna je bila diagnoza. Danes bi to označili za izgorelost. Takrat sem se odločila, da zaprem podjetje in si poiščem službo. Sledil je osebni stečaj in zavedanje, da moram spremeniti odnos do denarja. Kljub temu da so bili dolgovi odpisani, sem se v novi službi ponovno soočala s finančnim stresom. Danes vem, da so bile vse situacije odsev moje notranje nemoči in strahu.

Močno me je prizadelo, ko sem se zavedela, kako prelagam svoje želje iz leta v leto z izgovorom, da ni pravi čas, da sama ne zmorem, da bom spoznala nekoga in bova skupaj ustvarjala, potovala… Takrat že v novi službi, sem dobila podporo vodje, da si lahko vzamem dopusta kolikor ga potrebujem, in kupila karto za Bali.

Zakaj Bali? Vedela sem, da moram kupiti karto, ki bo dovolj draga, da si v zadnjem trenutku ne premislim, in izbrati destinacijo, ki je daleč in varna za samostojno potovanje. Glede na to, da nisem nikoli potovala, kaj šele sama, je bila organizacija  mesečnega potovanja zame velik izziv.

Že sama priprava in organizacija je bil močan proces. Samo potovanje pa je bilo ogromna transformacija

Spominjam se, da sem na letališču v Dubaju mislila, da vsi potniki iz aviona, s katerim sem priletela iz Zagreba, odhajajo na Bali, in sem jim slepo sledila. Kar je pomenilo, da sem se vkrcala na napačen vlakec za naslednji avion! K sreči sem poslušala občutek, da nekaj ni ok, in vprašala osebje. Hvala bogu sem imela še čas ujeti pravi let. Prvi dan na Baliju si nisem upala iz hotela, ker sem se bala, da ne bom našla poti nazaj. Strah in odpor sta nujni del transformacije in izstopa iz cone udobja. Potovanje mi je omogočilo, da sem aktivirala pogum, suverenost in samozavest. Bali sem začutila v vsaki celici telesa in takrat sem prvič pomislila, da bi tako izkušnjo želela ponuditi tudi drugim. Leta 2020 sem peljala na Bali svojo prvo skupino.

Od kar pomnim, je bila duhovnost del mojega življenja. Nisem bila versko vzgojena, vendar pa je bila babica predana pripadnica rimokatoliške institucije. Koncepta njihovega vsemogočnega boga nisem nikoli razumela. Prvo knjigo, ki se je dotaknita teme duše in njenega poslanstva, sem prebrala pri devetih letih. Knjiga Devet stopnic govori o tem, kaj se dogaja devet mesecev z Dušo, predno se utelesi. Z otroškim razumevanjem sem intuitivno zaznala resnico.

Večino odraslega življenja sem zaradi borbe za preživetje, rešitve iskala v različnih duhovnih praksah in duhovnih učiteljih. Vendar vidnih sprememb in rezultatov ni bilo. Zato kar nekaj časa nisem želela imeti opravka z ničemer, povezanim z duhovnostjo. Niso me zanimali abstraktni duhovni koncepti, ki jih ni mogoče dokazati z oprijemljivimi rezultati. 

Zanimalo me je samo, kaj deluje, da bi lahko
transformirala,  kar me je omejevalo,
in ustvarila življenje, ki sem si ga želela. 

Odšla sem na potovanje v puščavo z odločitvijo, da se vpišem v šolo, ko se vrnem s potovanja. Včasih pridejo najboljše odločitve v trenutku. Ko sem se vrnila s potovanja, sem naletela na oglas šolanja branja Akaških zapisov. Kljub temu da so bila predavanja v tujem jeziku, sem sprejela izziv. Študij je bil zame ”eye opening”  izkušnja. Razumevanje svoje dušne narave, svojega originalnega dušnega načrta in izvor različnih mehanizmov, na podlagi katerih sem manifestirala pomanjkanje v svoje življenje, je povzročilo velik aha-moment. Vse, kar sem morala storiti, je bilo, da očistim blokade, ki so se nakopičile in da začnem delovati na način, ki je skladen z mojo dušo naravo. Povem ti, da ni bilo enostavno izstopiti iz vagona žrtve, vendar so bili rezultati ekstremno hitro vidni! Moč hodi z roko v roki z odgovornostjo in to nam ne diši najbolj. Zaradi tektonskih premikov v kvaliteti svojega življenja sem se odločila, da si izpolnim še eno skrito željo in ponudim možnost opolnomočenja tudi drugim ženskam. Danes sem certificirana več nivojska svetovalka Soul Realignment® programa branja Akaških zapisov. S specifično metodo v dušni knjižnici strank poiščem izvorne odločitve, ki jih stranke sprejemajo in posledično ustvarjajo neželene okoliščine. Z uporabo prirojenih veščin lahko neugodne situacije uspešno transformirajo in ustvarijo želene rezultate. Ali po domače povedano: ukvarjam se s prizemljeno duhovnostjo, ki je usmerjena k doseganju konkretnih ciljev.

Obkrožena sem z ljudmi, ki jim zaupam in vibrirajo na isti frekvenci. Obožujem potovanja in vse, kar je povezano z njimi. Kljub včasih na prvi pogled nerešljivim situacijam ostajam pozitivna, saj sem prepričana, da se spremembe na kolektivni ravni začnejo na osebnem nivoju. Ljudje pa se vedno bolj zavedamo, da obstaja veliko več, kot samo telo in nazivi

 

Moj ponos je hči Nina, danes 29 letna ženska, ki ve. kaj želi in zna misliti s svojo glavo.

 

A da ne boš mislila! Še vedno so izzivi del mojega vsakdana, le da se jih danes lotevam z zavedanjem, da sem sama kreator svojega življenja in katera koli izkušnja, ki mi pride na pot, je moja manifestacija in odgovornost. Ne zatekam se več v nemoč, ampak točno vem, katere odločitve so pripeljale do neugodnih situacij in kako se lotiti nastalega problema. Osredotočena sem nase in ne na svet zunaj sebe.

 

Rezultati, ki jih dosegajo moje klientke in jaz sama, me nenehno presenečajo. Če želiš zaživeti svoje življenje v vsej svoji moči, te vabim na potovanje K SEBI.

Veselim se sodelovanja s teboj.

Na tvoje življenje v izobilju!